Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (3.31 secunde)
Iar acest angajament nu mai poate fi eludat, deoarece va trece si prin filtrul noii proceduri a UE privind "semestrul bugetar european", care presupune obtinerea avizului Comisiei Europene pentru bugetul pe 2012, inainte de aprobarea in Parlamentul national", a afirmat duminica Adrian Nastase, intr-o postare pe blogul personal.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
10 bl.
Doljul a exportat anul trecut marfuri de 373 de milioane de euro, in crestere cu 17,6% fata de anul 2010, iar acest volum al exporturilor situeaza judetul nostru pe locul 27 pe tara, informeaza Directia Regionala de Statistica Dolj.
lei TVA, impozit pe profit - 1 mil. ... La datoriile celor doua companii se adauga si 600 000 euro pe care ii datoreaza Ocram Televiziune (care detine licenta OTV) la finantele locale. ... Pe 30 martie OTV a intrat in faliment.
Autoritatile promiteau inca 300 de hotspoturi pana la sfarsitul lui 2010, dar nu s-a mai auzit nimic. ... In luna martie 2010, Ministerul Comunicatiilor a facut public un bilant al zonelor cu acces gratuit la internet din bani publici. Alte 300 de hotspot-uri erau promise pana la sfarsitul lui 2010:
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. ... La data de 17 noiembrie 2010, in jurul orei 11.00, lucratori din cadrul Sectiei 25 Politie l-au depistat pe N.
In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca cei doi, folosind acelasi mod de operare, au savarsit mai multe infractiuni pe raza municipiului Bucuresti, dupa cum urmeaza: - in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
La finalul discutiilor, seful guvernului a aratat ca una dintre problemele identificate este aceea ca, in 2008, firmele nu erau obligate sa prezinte bancilor scrisori de confort sau declaratii pe proprie raspundere pentru a obtine credite destinate agriculturii, iar multi dintre contractori sunt in prezent in imposibilitatea de a mai asigura cofinantarea acestor proiecte.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
Plenul reunit al Camerelor a aprobat ieri raportul de activitate si contul de executie bugetara ale Societatii Romane de Televiziune (SRTV) pe 2002, dar le-a respins pe cele din 2003 si 2004. Tot ieri, a fost respins raportul de activitate pe 2004 al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR).
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
google-analytics.com